iPhone 6s hoesjes

iPhone 6s hoesjes

Over de iPhone 6s

De iPhone 6S is een telefoon die sterk lijkt op de iPhone 6 maar toch wat verbeteringen heeft. De iPhone 6S heeft een schermresolutie van 1334 x 750 pixels (hetzelfde als de iPhone 6). Het design van de iPhone 6s zal ook sterk lijken op de iPhone 6. De iPhone 6s krijgt wel een stevigere aluminium behuizing maar qua dikte schelen ze bijna niks. Daarom kan je voor de iPhone 6s hetzelfde type hoesje kopen als voor de iPhone 6. De iPhone 6 zal in 3 verschillende uitvoeringen komen: Je kan kiezen uit de 16, 64 of 128 GB versie. De iPhone 6s lijkt qua design dus precies op de iPhone 6 dus wat is nou precies het verschil?

Het verschil zit hem in de innovaties die Apple heeft doorgevoerd in de iPhone 6s. De iPhone 6s heeft nieuwe hardware waaronder een vernieuwde A9-processor en een betere grafische chip. Ook het werkgeheugen is een stuk meer dan de iPhone 6. Verder zijn er een paar nieuwe functies doorgevoerd zoals Force Touch. Hiermee kan je met een bepaalde druk op het scherm diverse applicaties starten en gebruiken. De iPhone 6s beschikt ook over een verbeterde camera. De iPhone 6s zal een 12 MP camera bevatten zodat je nog scherpere foto’s kunt schieten. Ook zal de camera betere foto’s maken met minder licht. Al met een al prachtige toevoeging!

iPhone 6s telefoonhoesjes

Het is belangrijk om de iPhone 6s goed te beschermen tegen krassen en vallen en stoten. Een iPhone 6 kost al snel rond de 800 euro en als je daarop krassen maakt is natuurlijk erg zonde. Een telefoonhoesje is de perfecte oplossing om ervoor te zorgen dat de telefoon goed in orde blijft en dat je lang van je iPhone 6s kunt genieten. Koop daarom vandaag nog een hoesje op telefoonhoesjes.info.