Apple

iPhone

Hoesjes voor de iPhone

De iPhone 3Gs, iPhone 4, 4s en iPhone 5, ze zijn allemaal enorm populaire of zijn dat in ieder geval geweest. Momenteel ligt de iPhone 5 in de schappen, maar deze is erg prijzig. Daarom zijn er nog steeds veel mensen die een iPhone 4s of zelfs een iPhone 4 bestellen tegen ongeveer de helft van de prijs. Welke iPhone u dan ook heeft, het maakt niet uit, want ze hebben allemaal bescherming nodig. Bij ons vind u de beste en populairste hoesjes voor de iPhone. Wij hebben momenteel de iPhone 4, 4s en 5 in on assortiment. Mogelijk besluiten we toch om nog iPhone 3gs hoesjes aan te gaan bieden, dan zal u deze ook op deze pagina vinden.

Mocht u meer hoesjes willen bekijken van een bepaalde iPhone, klik dan op 1 van de hoesjes, om zo meer te zien te krijgen.

Verschillende hoesjes

Er zijn verschillende soorten hoesjes verkrijgbaar voor de iPhone. Je hebt bijvoorbeeld hard plastic of silliconenhoesjes. Dit zijn hoesjes die vaak heel de achterzijde en zijkant bedekken. Daarnaast heb je nog bumpers, die zijn hoesjes zie alleen de zijkant bedekken. Verder heb je nog flipcases, die hebben een ‘flap’ aan de voorzijde zodat je beeldscherm ook bedekt is.

Maar als je dat niet wil kan je ook altijd kiezen voor een combinatie van bepaalde accessoires. Ik zelf heb bijvoorbeeld een hard plastic achterzijde en een beschermfolio over mijn beeldscherm. Dit is wel de meest voorkomende combinatie. Binnenkort gaan wij ook beschermfolio aanbieden. Indien je die op dit moment wil hebben, raad ik je aan om via mobielbereikbaar deze folio te bestellen.

Waarom een hoesje?

Vroeger was een hoesje voor een telefoon een ‘overbodige’ luxe, maar tegenwoordig is het belangrijker geworden. Ten eerste omdat je met een hoesje jezelf kan onderscheiden met de rest. Je kan jouw smartphone dus persoonlijk maken. Ten tweede omdat smartphones tegenwoordig zo duur zijn, dat je hem graag netjes houdt, zodat je hem eventueel nog kan doorverkopen. Mijn aanrader zou dus zijn om altijd een hoesje te gebruiken, maar dat is op zich niet gek natuurlijk als je eigenaar bent van telefoonhoesjes.info :)